Шестима души са загинали след катастрофа на автобус и камион, предизвикала огромен

...
Шестима души са загинали след катастрофа на автобус и камион, предизвикала огромен
Коментари Харесай

Огромен пожар избухна в тунел в Сеул, има загинали

Шестима души са загинали след злополука на рейс и камион, провокирала голям пожар в тунел на автомагистрала в покрайнините на Сеул. За това оповестява организация Ройтерс, която цитира локалната пожарна работа. Снимки от мястото на случая демонстрираха огромни пламъци и кълба пушек, издигащи се над тунела, до момента в който стотици пожарникари се борят да овладеят пожара.
Прочетете още
Пожарът е почнал след злополука сред рейс и камион. Това се е случило към 13:50 ч. локално време (04:50 GMT) в тунела на скоростната автомагистрала в Гвачеон. за това споделя чиновник на пожарната работа в Гвачеон пред кореспондент на Агенция Франс Прес.

Издигнатият тунел, който е предопределен да защищава близките здания от шума на пътя, бързо е бил обзет от пламъци, демонстрират още фотосите. Пожарникарите обаче са съумели да овладеят огнения пъкъл.

" Извършваме претършуване вътре в тунела при положение на допълнителни жертви ", изясняват пожарникарите. По тяхна информация с коли за спешна помощ към лечебните заведения в региона са превозени към 20 души, които са вдишали пушек.

Министърът на вътрешните работи Ли Санг-Мин прикани за " потребление на оптимални запаси " за избавяне на човешки животи, заяви от своя страна и осведомителна организация Yonhap. " Призовавам управляващите да положат оптимални старания, с цел да спасят живота на тези, които не са съумели да избягат ", сподели той.

Фаталният случай се случва единствено няколко месеца, откакто 150 души, най-вече млади дами, починаха при сборичкване на навалица за Хелоуин в нощния квартал Итаевон.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР